Microwave assisted Soxhlet extraction of essential oil from Vietnamese Star anise fruits (Illicium verum Hook.f.) and their chemical composition - Université Claude Bernard Lyon 1 Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Emirates Journal of Food and Agriculture Année : 2017

Microwave assisted Soxhlet extraction of essential oil from Vietnamese Star anise fruits (Illicium verum Hook.f.) and their chemical composition

Phan Nam
  • Fonction : Auteur
Phan Lien
  • Fonction : Auteur
Tran Hoa
  • Fonction : Auteur
Ng Ng
  • Fonction : Auteur
Dao Thien
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-02276415 , version 1 (02-09-2019)

Identifiants

Citer

Phan Nam, Phan Lien, Tran Hoa, Mai Huong Chatain, Ng Ng, et al.. Microwave assisted Soxhlet extraction of essential oil from Vietnamese Star anise fruits (Illicium verum Hook.f.) and their chemical composition. Emirates Journal of Food and Agriculture, 2017, 29 (2), pp.131. ⟨10.9755/ejfa.2016-05-559⟩. ⟨hal-02276415⟩
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