Physicochemical and rheological changes of acidified camel milk added with commercial low methoxyl-pectin - Université Claude Bernard Lyon 1 Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Biological Macromolecules Année : 2019

Physicochemical and rheological changes of acidified camel milk added with commercial low methoxyl-pectin

Donia Zidi
  • Fonction : Auteur
Hamadi Attia
  • Fonction : Auteur
Mohamed Ali Ayadi
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 786886
  • IdRef : 085132187
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02276420 , version 1 (02-09-2019)

Identifiants

Citer

Donia Zidi, Adem Gharsallaoui, Coralie Dupas, Hamadi Attia, Mohamed Ali Ayadi. Physicochemical and rheological changes of acidified camel milk added with commercial low methoxyl-pectin. International Journal of Biological Macromolecules, 2019, 128, pp.347-353. ⟨10.1016/j.ijbiomac.2018.12.244⟩. ⟨hal-02276420⟩
30 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More