Thermodynamic and physiochemical insights into chickpea protein-Persian gum interactions and environmental effects - Université Claude Bernard Lyon 1 Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Biological Macromolecules Année : 2018

Thermodynamic and physiochemical insights into chickpea protein-Persian gum interactions and environmental effects

Morad Mousazadeh
  • Fonction : Auteur
Mohammad Mousavi
  • Fonction : Auteur
Gholamreza Askari
  • Fonction : Auteur
Hossein Kiani
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02276394 , version 1 (02-09-2019)

Identifiants

Citer

Morad Mousazadeh, Mohammad Mousavi, Gholamreza Askari, Hossein Kiani, Isabelle Adt, et al.. Thermodynamic and physiochemical insights into chickpea protein-Persian gum interactions and environmental effects. International Journal of Biological Macromolecules, 2018, 119, pp.1052-1058. ⟨10.1016/j.ijbiomac.2018.07.168⟩. ⟨hal-02276394⟩
26 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More