Potential biotechnological properties of an exopolysaccharide produced by newly isolated Bacillus tequilensis-GM from spontaneously fermented goat milk - Université Claude Bernard Lyon 1 Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue LWT - Food Science and Technology Année : 2019

Potential biotechnological properties of an exopolysaccharide produced by newly isolated Bacillus tequilensis-GM from spontaneously fermented goat milk

Yousra Abid
  • Fonction : Auteur
Samia Azabou
  • Fonction : Auteur
Ichrak Joulak
  • Fonction : Auteur
Angela Casillo
  • Fonction : Auteur
Rosa Lanzetta
  • Fonction : Auteur
Maria Michela Corsaro
  • Fonction : Auteur
Hamadi Attia
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02187834 , version 1 (18-07-2019)

Identifiants

Citer

Yousra Abid, Samia Azabou, Ichrak Joulak, Angela Casillo, Rosa Lanzetta, et al.. Potential biotechnological properties of an exopolysaccharide produced by newly isolated Bacillus tequilensis-GM from spontaneously fermented goat milk. LWT - Food Science and Technology, 2019, 105, pp.135-141. ⟨10.1016/j.lwt.2019.02.005⟩. ⟨hal-02187834⟩
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