Familiarity and liking of vegetables: Is it important for vegetable consumption? - Université Claude Bernard Lyon 1 Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Gastronomy and Food Science Année : 2016

Familiarity and liking of vegetables: Is it important for vegetable consumption?

A.L Bevan A.L
  • Fonction : Auteur
A Hemingway
  • Fonction : Auteur
Andrew M. Appleton
  • Fonction : Auteur
H Hartwell
  • Fonction : Auteur
O Magnante
  • Fonction : Auteur
A Perez-Cueto
  • Fonction : Auteur
E Monteleone
  • Fonction : Auteur
L. Depezay
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01806903 , version 1 (04-06-2018)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01806903 , version 1

Citer

A.L Bevan A.L, A Hemingway, Andrew M. Appleton, H Hartwell, O Magnante, et al.. Familiarity and liking of vegetables: Is it important for vegetable consumption?. International Journal of Gastronomy and Food Science, 2016. ⟨hal-01806903⟩

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